Szia, Varga István László vagyok

Marketing szakember, coach, jövőkutató, családapa

Több éves vezetői és coaching tapasztalattal rendelkezem. Jellemző rám a pozitív életszemlélet és az eredményorientáltság. Úgy vélem, ha vannak céljaid és hajlandó vagy értük nap mint nap kitartóan küzdeni, akkor bármit elérhetsz!

Ismerj meg jobban:
Mivel foglalkozom a coaching mellett?

Digitális marketing

Magyar Marketing Szövetség elnökségének oszlopos tagja vagyok immáron 20 éve, és a Manta Digitál Marketing Kft. alapítója. 

Előadásokat tartok digitális marketing, digitalizáció témakörében. Segítek az embereknek, hogy lépést tudjanak tartani a felgyorsult világgal. Sok marketingeszköz áll ma már rendelkezésre egy kampány megvalósításához, ezért nehéz lehet eligazodni a lehetőségek útvesztőjében. Sükséges a részletek ismerete, de látni kell a teljes képet is ahhoz, hogy sikeresek lehessünk a marketing világában.

Az Év Honlapja pályázat

Év Honlapja 20 éves logo

Alapítója vagyok Az Év Honlapja digitális marketingkommunikációs pályázatnak, amely minden évben a legjobb honlapokat, appokat és digitális megoldásokat keresi. 2021-ben már 20. születésnapját ünnepelte a pályázat. Az elmúlt 2 évtizedben számos online vállalkozó köszönhette népszerűségét Az Év Honlapjának, hiszen a pályázat publicitást, árbevétel-növekedést és szakmai elismerést kínált számukra.

20 éves Az Év Honlapja infografika
csoportképek

Észbontó

Hasznos tanácsok a Z-generáció és szüleik számára

Könyvem, az Észbontó segítséget nyújt a szülőknek, hogy inspirálják, motiválják, támogassák gyermekeiket céljaik elérésében. Gondolkodásmód, világlátás, tervezett és tudatos gyermeknevelés egyszerre! A könyv írása előtt kezdtem el komolyabban foglalkozni azzal, hogy hogyan segíthetek gyermekeimnek céljaik elérésében. Ezt a tudást pedig sikeresen tudom hasznosítani a coaching területén is.

Munkán kívüli időtöltéseim:

Kedvencem a gyárlátogatás. Életemben, egészen kisgyermek korom óta szeretem az újdonságokat. Egyszer egyik osztálykirándulásunk alkalmával meglátogattunk egy alumínium kohót és amikor kifelé jöttünk, akkor ott voltak a klasszikus – filmekből is ismert – alumínium tömbök, szépen keresztebe rakva, több méter magasan. Gondoltam, hozok egyet…. – na ez nem jött össze, mert bár csábítóan jól néztek ki, mégis tűzforrók voltak, amit csak akkor tudtam meg, amikor hozzányúltam.

Azóta eltel több, mint 50 éve és mára több, mint 200 gyárat és intézményt látogattam meg világszerte. Voltam chip üzemben, több tucat autógyárban, alumínium kohóban, síküveg gyárban, rekeszporcelán üzemben Kínában, proszektúrán és boncoláson. Alakítottam az üveget Orosházán, valamint vezéreltem 5 szabadságfokú KUKA robotot.

Szeretek motorozni – egy tinédzserkorú (15) Honda VT 750 C4-et hajtok. Ha tehetjük, motorozunk egyet a kis feleségemmel. Klasszikus élménymotorozás a miénk.

Szeretem a zenét, 12 évig trombitáltam és harsonáztam. A Siófoki Bányász Rézfúvós Zenekarban és az Apáti János vezette Dixieland Band-ben is harsonáztam, együtt Bényei Tomival, a Hot Jazz Band alapítójával. Többen határozottan állították akkoriban, hogy tehetséges voltam, és Konzervatóriumba kellene mennem. Azt hiszem, ez túl nagy kihívás lett volna, az akkori csintalan fiúgyermek számára. Így – szüleim szelíd, de határozott kérésére – Pannonhalmára mentem gimnáziumba.

Táncoltam iskolai keringőt és modern táncokat. Énekeltem több iskolai kórusban.

 

Legyél hatékonyabb vezető!

Add meg az elérhetőségedet és felvesszük veled a kapcsolatot.

Lendítsük fel üzleti- és magánéletedet.

Folyamatos támogatás / Vezetői magabiztosság emelése / Tudatosság fejlesztése / Értékvezérelt gondolkodás / Tudásmegosztás ösztönzése / Stressz kezelés