Főoldal

Ingyenes

Rólam

Kapcsolat

Legyél önmagad legjobb verziója!

Kommunikáció, tudatosság, tanulékonyság, hatásgyakorlás

Segítek, hogy tudatosabb és hatékonyabb vezetőként egy kiváló csapatot építhess, a kommunikáció és a digitális transzformáció magas szintű alkalmazásával.

Mondj IGENT a lehetőségekre, és mondj NEMET az időrabló tevékenységekre.

Tapasztald meg a coaching előnyeit!

A coachingot a ’80-as években kezdték el először használni a sporton kívül a magán – és üzleti életben.

Cél az, hogy a coach ügyfele maximális teljesítményt tudjon nyújtani úgy, hogy kilábal az élet adta nehéz helyzetekből és eléri céljait, vágyait, álmait. Fontos kiemelni, hogy a coachnak meg kell ismernie az ügyfél gondolkodásmódját, át kell látnia a helyzetét, de mindez csak a konzisztens és őszinte kommunikáción keresztül valósulhat meg.

Ha Mi együtt dolgozunk, akkor sem fog ez másképpen zajlani. Rengeteg vezető és alkalmazott életén sikerült könnyítenem az elmúlt 20 évben. A coaching egy kollaboráció is valójában, ami nem egy emberről szól. Viszont Én minden eszközömmel azon vagyok, hogy a lehető legtöbb tudást tudjam átadni Neked, amivel Te a leghatékonyabban tudod elérni céljaidat.

Varga István László

marketing szakember, jövőkutató és coach

A Magyar Marketing Szövetség elnökségének oszlopos tagja vagyok immáron 20 éve, és a Manta Digitál Marketing Kft. alapítója. Előadásokat tartok a digitális marketing területén. Fontosnak tartom, hogy lépést tartsunk a minket körülvevő egyre gyorsuló világgal. Ez manapság a feladat, hiszen a digitalizáció már jó néhány éve robbanásszerű
terjedést és fejlődést mutat.

Az utóbbi években nagy hangsúlyt fektettem a magánéleti – és üzleti coacholásra, mert számomra a legfontosabb érték az ügyfeleim fejlődése és segítése.

Mindemellett Az Év Honlapja pályázat alapítója is vagyok, amely minden évben a legmodernebb és legjobb weboldalakat, applikációkat és digitális megoldásokat keresi.

2016-ban pedig megírtam az Észbontó című sikerkönyvemet.

1742

Tonk Emil

A Magyar Marketing Szövetség alapító tagja

Nagyon szoros, több mint 20 éves múlt fűz Emilhez. Együtt dolgoztunk a Magyar Marketing Szövetségnél. De nem csupán munkatársa volt, hanem mentorom és barátom is.

Mit gondol Tonk Emil a jó vezetésről?

"Vezetőnek lenni nem azt jelenti, hogy elvársz és dirigálsz, kiélve a középszerűségedet.

Vezetőnek lenni nem más, mint mikor elszakíthatatlan bizalom fűz össze azokkal, akik iránt felelősséggel tartozol.

Akik megkérdőjelezés nélkül követnek téged, mert tudod, hogy merre mész.
A vezetőt azért követik, mert valamikor ő is jó követő volt, és megtanulta, milyen igazi csapattagnak lenni.

A vezető példával vezet, de betartatja a szabályokat, a szabályok pedig azért vannak, hogy a csapat egyben maradjon és egymást vigyék előre. Aki nem kíván a csapat része lenni, azt magára hagyják vagy elzavarják, mert a csapat érdeke kívánja így.

Vezetőként nem azért nézel hátra, hogy a múltadból meríts erőt, hanem azért, mert vigyázó tekinteted a csapatodon van, hogy le ne maradjon senki.

A vezető a csapatért dolgozik, a csapat pedig a vezetőért. Ez tartja mozgásban az egész rendszert."

Neked is eleged van már, hogy:

Ezek azok a területek, amelyeken a legtöbb vállalat elvérzik és ebből kifolyólag veszteséget generálnak.

Azonban egy megfelelően felépített és véghez vitt coachinggal
könnyedén tudunk Neked segíteni ezen!

Egy jó vezető kvalitásai

Ha velem dolgozol, előnyös készségeidet még magasabb szintre emeljük, amiknek pedig még nem vagy birtokában, elsajátíthatod!

Villámgyors döntéshozatal

Precizitás az élet
minden területén

Koordináltság mesterszinten

Megfelelő idő-menedzsment

Proaktivitás
kiélezése

Saját vezetési stílus kialakítása

Arrow - white

Továbbá az alábbi készségeket is elsajátíthatod!

De ne feledd!

Ezeket a készségeket nem szerezheted meg csak úgy...

Azzal, hogy meghallgatsz engem, semmi nem fog változni az életedben.
Lehet, hogy egy-két új gondolattal gazdagabb leszel, de ennyi! Én arra foglak ösztönözni, hogy valósítsd meg a hallottakat. Légy elszánt és tégy meg mindent...és meglásd, meglesz az eredménye.

Ha velem szeretnél dolgozni, akkor taníthatóvá és vezethetővé kell válnod ahhoz, hogy Te magad is vezető légy!

KIKNEK AJÁNLJUK A VEZETŐI COACHINGOT?

Csak azoknak tudok segíteni, akik komolyan veszik céljaikat, és ténylegesen előre szeretnének lépni az életükben.

Egy vezető személyiségfejlődése rengeteg időt és befektetett energiát igényel. Nem gond, ha türelmetlen vagy, de meg kell értened, hogy a céljaid élérése egy időigényes folyamat.

Legkönnyebben a tapasztalatok tudatos feldolgozásával, a vezetői készségek elszánt fejlesztésével és kitartással tudod elérni az álmaidat.

A Vezetői Coaching elősegíti az egyének, csapatok és a rendszerek produktív irányba történő változtatását, lehetővé téve a vezetők és az alkalmazottak számára a kihasználatlan potenciál feltárását és hasznosítását.

"Pisti egy személyben a Változást és a Barátot jelenti számomra!"

Ilyen eredményeket érhetünk el Veled is

5/5
271761596_1828588064198802_3621013990885975329_n

Czigler Zoltán
3 gyermekes családapa, vállalkozó

Istvánnal több mint 6 éve ismerjük egymást, de csak kicsivel több mint másfél éve dolgozunk együtt. Most már tudom, hogy előbb kellett volna, de hiába van kész a tanár ha a tanuló még nem érett meg. Másodszor vagy harmadszor olvastam el a könyvét és akkor döntöttem úgy, hogy megkérem Istvánt segítsen, hogy tudatosabban, hatékonyabban tudjak élni, dolgozni, mint apa és mint vállalkozó.

Az önértékelésem és az önbecsülésem visszanyerését mondanám a legnagyobb eredménynek amióta együtt dolgozunk. Ráadásul a tudatossági szintem és az időbeosztásom is fejlődött. István azon kevés emberek egyike aki nem csak mondja, hogyan csináld, hanem igazi vezetőként, mentorként, apaként meg is csinálta már előtted azt, amit tanít.

István hiteles vezető és mentor a szememben. A 6 év alatt volt szerencsém többször a vendége lenni a családjának és Ő is volt nálunk többször. Ezalatt az idő alatt többször is bepillantást nyertem életébe, láttam ahogyan éli a mindennapjait. Példaértékű!

A találkozások felemelnek, pörgősek és rengeteg használható tudást kapok. Mindenkinek azt kivánom, hogy legyen egy olyan mesterelme csapata akivel havonta, hetente találkozik és István legyen az egyik, aki benne van ebben a csoportban.

Nagyon örülök, ha ezzel a pár sorral tudtam neked is segíteni, hogy egy jó döntést tudj hozni!

Törzsök Zsolti

Törzsök Zsolt
Kivitelezési részlegvezető, Elcon Electronic Kft.

Amikor felkértek arra, hogy egy pár mondatban fogalmazzam meg a véleményemet és a tapasztalatomat, először is rendkívülien megtisztelőnek éreztem, hogy Én és az általam megfogalmazott mondatok megjelenjenek egy ilyen kaliberű oldalon.

Márpedig aki ismeri Pistit, az tudja, hogy nem "pehelysúlyú" birkózóról van szó, ez itt a profik terepe. Gondoltam, felépítem Pistit úgy, hogy közben rávilágítok olyan dolgokra, ami minden olvasó érdeklődését és kíváncsiságát felkelti, talán még egy kis "színt" is bevetek a siker érdekében.

Ahogy múltak a napok egyre jobban megvilágosodott bennem, hogy ezek csak olyan eszközök, amit bemutatott és megtanított Pisti. De nem ezek teszik naggyá őt számomra, hanem az a két dolog, ami mindig eszembe jut amikor együtt vagyunk, vagy beszélünk: VÁLTOZÁS és BARÁT. Igen, ezek mind jellemzik, és ezt a két dolgot lehet Tőle megkapni, bármikor!

Az első pár hónapnyi közös munka után, ezt írtam neki: Az elmúlt hetek, hónapok alatt közösen végzett munka felszabadító élménye időnként teljesen új színben láttatja velem a világot! Másként érzékelek, reagálok és kommunikálok, mint azt "megszoktam" magamtól, tehát még saját magam is meglepődöm rajta.

Respect!

272152183_10226864869758902_935453330490147702_n

Szabó Nikolett
Ügyvezető, Global Ingatlan kft.

Pisti nagyon sokat segített nekem abban, hogy tudjak nemet mondani. Ez nekem az elején nem volt könnyű. Mindent magamra vállaltam, és így túlterheltem magam. Kihozta belőlem az üzleti látásmódom.

A work-life balance felé vezető utat is megmutatta, ami 3 gyermekes anyukaként rendkívül fontos nekem és egyre tudatosabb vagyok e téren is. Nagyon sokat köszönhetek neki, sokat fejlődtem vezetőként és szülőként is.

Pisti egy hihetetlen jó fej, coach. Csupaszív ember. Minden alkalom szuper vele. Nem az üres szavakat mondja a nagykönyvből, hanem azt, amit maga is megtapasztalt, kipróbált alkalmazott.

A közös munka és az együtt töltött alkalmak mindig csodásak voltak, feltöltöttek, és közben remekül éreztem magam.

received_2518925681707375

Viola Eszter
Ügyvezető, V&R

"Nehéz megfogalmazni azt az érzést ami bennem van, Pistivel és a coach-al kapcsolatban. A közel kétéves együttműködés nagyban elősegítette és felgyorsította azt a folyamatot amivel egy újabb szintre jutottam el. Mind gondolkodásmódbeli, mind nézőpontbeli változásra ösztönzött, ami során sok minden átértékelődött bennem.

Pisti végtelen türelmével, hozzáértésével és tapasztalatával mindig támogatást nyújtott. Minden területen értékes, ösztönző és fejlődést segítő volt a közös munka.

Ajánlom mindenkinek, aki tovább szeretne lépni a jelenlegi pozícióján vagy erősíteni szeretné a csapatát. Munkában és a magánéletben is egyaránt garantált fejlődést érhetünk el.

278905817_5418660584812961_449743562314152069_n

Paszterkó József
Értékesítési vezető, Global Cégcsoport

A Pistivel való munkámnak többek között olyan közös nevezői vannak, mint a család, a hit és a pozitív életszemlélet. Ezek az értékek különösen erős alapot adnak annak az útnak, melyre néhány éve léptem rá és amit vezetésnek hívnak.

Pisti segítségével nem érzem magam elveszettnek. A több évtizedes cégvezetői tapasztalata, emberközpontúsága és határozottsága kiváló jelzőrendszer, melynek hatékonysága egy hasonlattal írható le a legjobban: ha ezt az utat egyedül kellene megtennem, olyan lenne, mintha a célomhoz egy dzsungelen keresztül juthatnék el.

A coaching-gal ehhez képest pedig a frissen aszfaltozott autópálya jelzőtáblákkal és világítással. Azt nem tudom, milyen lenne ezt az utat egyedül megtenni, de abban biztos vagyok, hogy Pistivel ez sokkal gyorsabban megy, mint nélküle!"

Kinek NEM ajánljuk a vezetői coachingot?

Ha nem vagy hajlandó, tanítható és vezethető, akkor nincs miről beszélnünk.

Ha nem veszed komolyan magadat, ha nem szeretnél ténylegesen előrelépni az életedben, akkor Neked nem segíthetek.​ Egy vezetői egyén személyiségfejlődése sok időt és befektetett energiát igényel. Nem gond, ha türelmetlen vagy, de meg kell értened, hogy a céljaid élérése egy hosszadalmas folyamat.

Legkönnyebben a tapasztalatok tudatos feldolgozásával és a vezetői készségek töretlen elsajátításával és azok alkalmazásával tudod elérni álmaidat.

Legyél hatékonyabb vezető!

Add meg az elérhetőségedet és felvesszük veled a kapcsolatot.

Lendítsük fel az üzleti- és magánéletedet.

Folyamatos támogatás / Vezetői magabiztosság emelése / Tudatosság fejlesztése / Értékvezérelt gondolkodás / Tudásmegosztás ösztönzése / Stressz kezelés