Mit jelent a vezetés az üzleti életben?

A vezetés konkrét célokat tűz ki, a célokhoz szükséges erőforrásokat biztosítja, kialakítja és irányítja a szervezetet, valamint a hatékonyság érdekében mozgósítja a szervezet tagjait.

Business coaching

A business coaching célja, hogy elősegítse a személyes és szakmai fejlődést úgy, hogy elindítja az embert a fejlődést útján.

Cartoon stick man drawing conceptual illustration of business team meeting and brainstorming. Concept of teamwork and creativity.

Manager coaching

A manager coaching a középvezetők tanítását célozza meg a kompetenciájuk fejlődésének érdekében.

Cartoon stick man drawing conceptual illustration of business team or group of businessmen and businesswomen working together to find problem solution, one Businessman just get the idea. Concept of teamwork and brainstorming.

Team coaching

A Team coaching az alkalmazottakat érinti, és az adott projekttel kapcsolatos problémákban tud segítséget nyújtani a coach.

Executive coaching

Az executive coaching csak a felsővezetőket érinti, hiszen itt gyakran olyan kérdéseket kell megvitatni, amelyeket egy vezető az ügyféllel nem lenne képes.

Cartoon stick man drawing conceptual illustration of business team meeting and brainstorming. Concept of teamwork and creativity.

Group coaching

Group coaching közben több vállalkozás vezetői gyűlnek össze saját helyzetük bemutatásával és tanácsadásával, amit persze a coach lektorál.

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

One-on-one coaching

A személyes coaching végcélja, hogy az ügyfél maximális teljesítményt tudjon nyújtani, miközben eléri céljait, álmait. Ebből adódóan fontos, hogy a coach megismerje ügyfele gondolkodásmódját, ami csak folyamatos és őszinte kommunikáción keresztül valósulhat meg.